Tiny Hand

| LAUGH |






Here , my source of Happiness :)
*yeahhh , aku pengawas, lol
basikal tu , aku punyehh , mweheheh .
dari kanan ;
Asniza , Farhana , Aina , Athirah , Najihah ;D

Act , kitorang ni taklah rapat mana ,
aku ngan Athirah je dulu , smpai orang kata kitorang ni kembar tak sama SAIZ -.-
cisss !
hahah , pastu naik form2 ni , die kelas lain , aku stay SP1 .
jumpa laa minahminah tiga orang tuu , hahaha .
lastlast rapat , lepak same2 ngn athirah skali .
kat skolah , mane mane ade aku , ade lah dorang ,
mane ade dorang kat situ lah ade aku ..
kat sekolah lah tempat kitorang lepaklepak ,
buat jahat baik , ehehe ,
well , bila aku sedih , dorang sedih , bila aku marah , dorang pun marah skali ,
bila aku ketawa , dorang pun ketawa , * kadangkadang aku ketawa sorangsorang ;DD
kitorang sukaa , sukaa sangat bagi gelaran kat orang .. hahaha .
lagi2 first sight , felamakk ,
sumpah aku sayang dorangg ,
aku taktau la mcmmane idup aku kalau dorang ni tinggalkan aku :(
auhhhh , rindu gilakk kat dorang ,,
almaklum , cuti pmr ;DD
haha , dengan dorang jelah fius otak aku boleh terputuih ;)


- Dear friends , there will be a times when we will be separated for sure .
and when that times comes , please remember all the memories ,
and make we laugh , smile .
those crazy times , is going to be play in head always and forever .
Yesterday , Today , Tomorrow , Forever :)

p/s ; Aku sayang korang gegile tahap gorillaa <33

Truly ,