Tiny Hand

| LIVE |





*tudung kembang mcm ular*

Assalamualaikum .
Howsithanginyow .



Hai , aku seorang gadis dari Bandar Baru Bangi.
Muscle berketak ketak itu cool . HAHAHA.

  • NAJIHAH bt ABD HAFIDZ . # so short , its just that simple bebeh .
Im Fifteen now .. I just love how the words Teen are there .
So , im only an ordinary Teen , my Emotion isnt stable yet .
yeahhh , im a
JOHOREANNN :DD
limabelas haribulan April , sembilan belas sembilanpuluhtujuh .
Aku , boleh tahan
masuk air bila kene ngn orang tertentu ,
I can be so serious , but still , im a lot more Playful . * ape punye ayat BI ni ? *
 nak cerita pasal diri aku yg sbenar , teramatlah panjang.
aku suka something mysterious , something like ancient .
 something like Vamps , WereWolf , Royal family secrets , anything mystery.
lol , aku pun suka adventure , aku suka aktiviti lasak .
i have my dark side and so do my good side .
yg selalu menyerlah mesti la good side an an an * miahahahaha*
aku sayang binatang sangat sangat , hey even PIG is an animal okay .
tak bermakna dia boleh dikeji . memang Allah cipta dia macam tu .
dia tak mintak dilahirkan sebegitu .
BUT thats not mean yg aku suka pegang dia or apa .
aku still tahu Agama aku .
im also a Nature Lover .
ohh please please please , do respect Mother Nature .
Friends and Family were Everything to me .
hurt them i kill you .
aku suka kids , tp tak bermakna aku nak anak *like seriously ? omg haha
i mean , not now .
tidak kah baby tu comel :>
aku lebih senang lepak dengan DUDES dari GIRLS sbb aku tak ngam sgt dengan yang tak sewaktu dengan aku . cause hangin with DUDES is always less DRAMA . aku bukan perempuan biasa .
kahkah . bukan jenis yg memakai lip gloss dan mascara yg merimaskan tu sepanjang masa k .
not that yg suka gelak kuat kuat and usha usha lelaki comel ala korea xD

aku tak suka gaduh tp suka cari gaduh , nampak permainan dia ?
lol. back talkers , haters or wtv i just dont care . I like to stay cool . HAHAHA .
KILL THEM WITH MY HAPPINESS . Tralalalala * lari di taman bunga*
im a choco-holic . ice cream-holic . and TRUE BIGMACers :D
aku tak suka mandi . lolololol . tett itu tipu k.
aku suka laut , tp tak suka malam malam .
aku takut * tutup muka *
aku lgi suka air terjun / sungai .
lol .
aku minat gila kt Street Dance , Breakdance , Roller Blade , Skateboard , Cycling ( Fixie , Road Bike )
street life lah , tp tak bermakna aku nak hidup kat tepi jalan * keruk kepala *
okay , lets finish this .
it doesnt matter who you are , black , white , thin , fat , short or tall ,
my attitude depends on how you treat me .
DAN ! AKU HANDSOME AKU TAHU . MIAHAHAHAHAHA .
kbye , handsome sgt busy ni . * angkat tangan*

.meowmeowmeowmeowmeow.


GO GREEEEENNN !!




Yang suka kucing gila babeng ,