Tiny Hand

| LOVE I



Assalamualaikum.

yes mereka cinta hati saya .
teringin nak jd bahagia sperti mereka .
sudah hampir 26 tahun mengikat pertalian suami isteri yg sah .
wahh gituu .
tanpa mereka siapalah Najihah ini right ?
hahahaha.
hidup ini tiadalah makna tanpa mereka .
Ratu Hati dan Raja Jiwa .
walawehh .
Mereka telah banyak , terlalu banyak memerah tenaga 4 kudrat demi memberi makan dan minum
juga tempat tinggal yg selesa untuk aku dan adik beradik yg lain .
here goes my respect , my loves and my heart .
 TO THEM !
walaupun . aku akui mereka bukan lah selalu ada di rumah .
tp rasa kasih mereka tu dapat dirasa .
my mak selalu outstation . my abah balik lmbat form work .
in a days , dapat jumpa pagi dan malam sahaja .
pagi , nak pergi sekolah MUST salam minta restu keluar rumah dulu kan .
malam they are back home form work . 
kalaulah aku ni boleh cipta satu lagu untuk mereka .
bila dapat tolong mereka , rasa bangga dan bahagia .
* alangkah , indahnya dunia jika engkau dapat bersama , disisi ku parents ku * ~ *nyanyi*
teringat pulak saat dulu dulu time kecik.
lepas mandi mak tolong keringkan rambut dan pakaikan baju .
sikat kan rmbut dan sapu muka dgn bedak .
alahaiii , while aku hanyalah budak hingusan dulu.
hahaha , until now aku budak yang cool .
acewah .
itu kenangan dgn mak .
dengan Encik Abah .
pergi tadika beliaulah yang menghantar ,
time tu abah kerja dkt klinik .
aku tadika pasti .
ngehehehehehe .
abah dulu slalu amik aku lmbat .
and biasalah , dirini budak biasa .
ape lagi , nangis la kan 
haha * tutup muka*
lihat betapa comel nya aku ? hahah.
lagi time dah naik sekolah rendah .
lepas abah amik je lepas sekolah , dalam kereta mcam mcam aku cerita .
pot pet pot pet pot pet .
ngehngehngeh .
tp beliau tetap menjadi pendengar yang setia .
almaklumlah dalam kereta kan .
abah pun pernah kata : jiha ni boleh jdi linda onn la , masuk radio.
aku takkan lupa semua memori indah bersama mereka .
aduhai. bila lah nak ada mesin masa ni .
gimme one baby !
hahaha.
aduh cinta cinta cinta .
ini cinta untuk mereka .
cinta untuk prince charming ?
rasanya ada , tp biarlah .
tengok dari jauh , usha usha je lah dulu .
kalau jodoh tak kemana . gitu kan ?
hahaha .
soal hati ni hanya Allah yang tahu . 
' Ya Allah , Kau lindungilah ibu bapa ku , serta keluarga dan rakan rakan ku ,
sesungguhnya Engkau Maha Pengasih dan Penyayang '
Amin  ya Rabbal A'lamin :)
Bahagianya saya terletak kepada Bahagianya Mereka .
jadi Mak and Abah , bahagialah selalu .
yes , i love you too .
hihihi :>

aku bukan anak manja ,